çinli yaprak için ürünler (9)

Sirkeli

Sirkeli

Sörrel, ekşi ve hafif limonlu tadı için çiğ veya pişirilmiş olarak kullanılan bir yapraklı sebzedir. Aromatik bir ot olarak kullanıldığında, çorbaları ve sebzeleri, balık yemeklerini ve özellikle iyi bir uyum sağladığı yumurtaları lezzetlendirmektedir. Lif, magnezyum, potasyum, demir ve A, C, E vitaminleri açısından zengin olan sörrel, antik çağlardan beri sindirim ve sıkılaştırıcı özellikleri ile tanınmaktadır.
Toz Defne Yaprağı

Toz Defne Yaprağı

Toz Defne Yaprağı Ref: EPI019 İçerik: 100 g
Bamya

Bamya

Çeşit: Yeşil bamya Köken: Bamya, Afrika kökenlidir, ancak bugün dünyanın birçok sıcak bölgesinde yetiştirilmektedir. Bizim bamyalarımız Senegal'de yetiştirilmektedir. Açıklama: Bamya, uzun ve silindirik bir yeşil sebzedir, yapışkan bir dokuya ve hafif tatlı bir lezzete sahiptir. Genellikle Afrika, Asya ve Karayip mutfaklarındaki yemeklerde malzeme olarak kullanılır.
Tutku çiçeği

Tutku çiçeği

Tutku çiçeği
Dondurulmuş maydanoz

Dondurulmuş maydanoz

Maydanoz titizlikle seçilmiş, taze yıkanmış ve doğranmış, ardından IQF yöntemiyle dondurulmuş ve paketlenmiştir. Sapları çıkarılmıştır. Bu orijinal tatlı ot, ZIP torbası sayesinde tamamen lezzetini koruyacaktır. PAKETLEME: 8 x 250 g = 2 kg
Kekik

Kekik

Kekik, İtalyan mutfağında yaygın olarak kullanılan belirgin bir lezzete sahip bir bitkidir. İyi bir pizzanın hazırlanmasında vazgeçilmez bir unsurdur ve domates soslarını tatlandırmak için fesleğen veya kekik gibi diğer taze otlarla çok iyi bir şekilde uyum sağlar. Taze seçildiğinde, tadı daha ince olur ve Akdeniz'in zarif balıklarıyla hoş bir şekilde eşlik eder.
Limon Otu

Limon Otu

Melisa, limon otu gibi bir parfüme sahip bir bitkidir ve yapraklarının süper bir gücü vardır! Bir böcek ısırığına sürüldüğünde, etkilerini hafifletir. Melisa, sakinleştirici ve rahatlatıcı özellikleri için infüzyon veya banyo suyunda kullanılır. Mutfakta, melisa, beyaz etler ve tavuklara ince bir tat katar. Pastacılıkta ise, tatlılara, krema tatlılarına ve flanlara lezzetli bir tat verir.
Nane

Nane

Nane, dünyanın dört bir yanındaki mutfakların yemeklerine lezzet katan harika bir aromatik bitkidir: salatalar, kokteyller, limonatalar veya meyve suları, sıcak veya soğuk çorbalar, çaylar, dondurmalar… Ayrıca antiseptik, ağrı kesici, uyarıcı ve astringent özellikleri nedeniyle en çok kullanılan tıbbi bitkilerden biridir. Nanenin kullanımı sonsuzdur ve bir demet nane özellikle şunları yapmanıza olanak tanır: vinaigrette'i aromalandırmak sebzelerin ve buharda pişirilmiş patateslerin pişirme suyunu aromalandırmak tereyağını aromalandırmak çikolata ile birlikte hamur işlerini aromalandırmak buz küplerini aromalandırmak öksürük veya soğuk algınlığı için bir inhalasyon hazırlamak bir banyonun suyunu aromalandırmak bahçedeki böcekleri ve evcil hayvanların parazitlerini uzaklaştırmak
Dondurulmuş Nane

Dondurulmuş Nane

Taze nane seçildi, yıkandı, IQF ile donduruldu, kesildi ve ambalajlandı. Sapları çıkarıldı. Ürün beyazlatılmamış olup kullanıma hazırdır. Bu tatlı nane, emülsiyonlar ve Mojito gibi popüler kokteyller gibi tüm mutfak hazırlıklarınız için mükemmel bir şekilde uygundur. AMBALAJ: 8 x 250 g = 2 kg